Aanvragen casemanagement dementie

Of u nu zelf patiënt bent, of mantelzorger of familie bent van een patiënt, of als u als buren of vrienden of in uw werk te maken heeft met iemand met dementie: u kunt onze Helpdesk bellen of mailen voor informatie over dementie en over het Drentse zorgaanbod.

Wilt u graag Casemanagement dementie (in Drenthe ook wel Zorgbegeleiding dementie genoemd) aanvragen? Voor meer informatie en voor het aanvragen van een casemanager dementie kunt u met de Helpdesk mailen of bellen. 

Aan Casemanagement dementie zijn meestal geen kosten verbonden. Soms moet wel de eigen bijdrage worden aangesproken. U kunt vooraf overleggen of er kosten zijn.

We vinden het erg belangrijk dat het klikt tussen u en de Casemanager dementie. We stellen u aan iemand voor, maar u mag zelf kiezen of u diegene geschikt vindt. U houdt zelf de regie.

E-mail helpdesk@dementiedrenthe.nl 

We proberen uw e-mail binnen 1 tot 3 werkdagen te beantwoorden.

Telefoon 0592 - 85 74 74 (op werkdagen van 9 tot 5)

De telefoon wordt opgenomen door een secretariaat; u wordt dan doorgeschakeld naar een regionale dementiedeskundige, die goed op de hoogte is van de regionale situatie. 

Als u belt wordt u daarom gevraagd een cijfer in te toetsen voor de keuze van een Regio, waarover u vragen heeft. 

Regio 1 Drenthe Noord: gemeenten Aa en Hunze, Assen, Noordenveld, Tynaarlo

Regio 2 Drenthe Zuid Mid West: gemeenten de Wolden, Hoogeveen, Midden Drenthe, Meppel, Westerveld

Regio 3 Drenthe Zuid Oost: gemeenten Borger Odoorn, Coevorden, Emmen

Als u geen cijfer intoetst, wordt u automatisch doorgeschakeld naar één van de regio's.

Postadres:

Netwerk Dementie Drenthe

t.a.v. mevrouw A. Ottens, secretariaat

Gebouw 't Knooppunt

Postbus 30007

9400 RA ASSEN

Wanneer u ons belt, mailt of het contactformulier stuurt, geeft u daarmee automatisch toestemming om uw gegevens te registreren en te delen met medewerkers die bij de beantwoording van uw vraag betrokken worden, tenzij u duidelijk aangeeft dat niet te willen. Deze medewerkers zijn in dienst bij onze netwerkleden, de participerende zorgorganisaties. Met uw persoonlijke gegevens zal zorgvuldig worden omgegaan.

Voor de verklaring omtrent de verwerking van persoonsgegevens vindt u hier onze tweede versie privacyverklaring.