7 november 2022

Nieuwsbrief ACP Drenthe

2022-11-07 15:23:00

Nieuwsbrief ACP Drenthe

7 november 2022

ACP Drenthe heeft een nieuwsbrief uitgebracht, om iedereen op de hoogte te houden van het project 'Voorbereiding Laatste Levensfase'.

 

Vanuit het ACPproject maken we ons sterk om inwoners van Drenthe te stimuleren zélf de regie te voeren op hun laatste levensfase. Regie voeren betekent wat ons betreft, dat er weliswaar meerdere partijen betrokken zijn bij het gesprek over de laatste levensfase, maar dat slechts één persoon de touwtjes in handen heeft, namelijk degene over wiens laatste levensfase het gaat. Met alle partijen werken we samen aan vier projecten. Meer info hierover vind je op www.acpdrenthe.nl Doe jij ook mee?

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen. 

Onze nieuwsbrief ontvangen?