28 augustus 2023

De dood uit de pot - uitnodiging 21 november 2023

2023-08-28 09:54:00

De dood uit de pot - uitnodiging 21 november 2023

28 augustus 2023

Afgelopen juli hebben wij twee bijeenkomsten met het thema “Dood uit de pot” mogen organiseren voor inwoners uit Nijeveen en Emmen in samenwerking met huisartsen, theater, muziek, verhalenverteller en notarissen. We kijken terug op prettige en interactieve bijeenkomsten met een mooie opkomst (80-100 bezoekers per bijeenkomst). In het najaar volgen nog meerdere bijeenkomsten voor inwoners. In samenhang hiermee organiseren we op 21 november voor leidinggevenden, managers, bestuurders en wethouders welzijn en zorg bijeenkomsten met hetzelfde thema. Alleen sámen kunnen we vanuit welzijn en zorg, met en voor de inwoners van Drenthe & Steenwijkerland, de beweging naar een goede voorbereiding van de laatste levensfase realiseren.

Klik hier voor meer informatie

Onze nieuwsbrief ontvangen?